Pohádkové Vánoce s Liškou

S blížícím se závěrem roku začínáme přemýšlet o Vánocích a o všech souvisejících radostech a starostech. Tou nejpříjemnější předvánoční starostí bývá rozhodování, čím překvapíme své nejbližší, čím jim poděkujeme za jejich péči a lásku a jak jim dáme najevo, co pro nás znamenají.

V předvánočním období přichází Českomoravská stavební spořitelna s nabídkou pro všechny, kteří mají zájem vzít své záležitosti do svých rukou a začít budovat vlastní kapitál, aby si mohli splnit své sny o moderním a pohodlném bydlení. Smlouva o stavebním spoření s ČMSS se může stát milým a užitečným vánočním dárkem pro všechny věkové kategorie.

Navíc každý, kdo v období od 15. listopadu do 31. prosince 2001 uzavře s ČMSS smlouvu o stavebním spoření, získá kompaktní disk podle vlastního výběru. A z naší letošní nabídky si jistě vybere každý:

Hana Zagorová, Štefan Margita: AVE
Výběr známých koled a operních árií, jež u vás doma vykouzlí tu správnou sváteční atmosféru, připravily dvě výrazné a populární osobnosti, z nichž každá se prosadila v jiném hudebním žánru.

Bedřich Smetana: Má vlast
Soubor symfonických básní, které patří k pokladům naší národní kultury, by dozajista neměl chybět v žádné sbírce hudebních nahrávek. Cyklus „Má vlast“ v podání Slovenské filharmonie diriguje Zdeněk Košler.

Pohádky Boženy Němcové
Soubor čtyř známých klasických pohádek Boženy Němcové v nezaměnitelném vyprávění oblíbené herečky Věry Galatíkové potěší jistě především děti a jejich kamarády. Třeba si však právě v době vánoční najdeme čas na společný poslech s dětmi i my, dospělí.

ČMSS je největší a nejvyhledávanější stavební spořitelnou v ČR. Trvale jí patří postavení jedničky ve stavebním spoření u nás, a to již od roku 1993, kdy byla tato stavební spořitelna založena. Již v roce 1999 překročil počet klientů ČMSS hranici jednoho milionu. Rekord drží ČMSS i v počtu nových smluv uzavřených během jednoho roku: počtem 437 851 nových smluv uzavřených v roce 2000 překonala ČMSS vůbec poprvé hranici 400 000 smluv uzavřených během 1 roku a obsadila tak nejen 1. místo mezi stavebními spořitelnami v ČR, tento úctyhodný výkon jí vynesl také „stříbrnou příčku“ mezi stavebními spořitelnami v celoevropském měřítku. Vedoucí pozici má ČMSS také v oblasti poskytování úvěrů ze stavebního spoření a překlenovacích úvěrů, tzv. meziúvěrů. Jejich počet už překročil hranici 200 000. Dosavadní obchodní výsledky roku 2001 napovídají, že ČMSS své postavení obhájí i letos.

Praha, listopad 2001