Podnikatelský servis od Komerční banky přináší kompletní řešení pro podnikání

[Tisková zpráva] Podnikatelský servis od Komerční banky nabízí klientům z řad podnikatelů a malých firem kompletní řešení služeb pro podnikání. Specializovaní poradci KB sestaví pro stávající i nové klienty nabídku produktů a služeb přesně dle jejich požadavků a potřeb. Noví klienti navíc získají vedení Profi účtu na první rok zdarma. Akční nabídka platí při založení účtu do 30. 6. 2011.

Koncept Podnikatelské servisu vychází z dlouhodobé snahy Komerční banky nabízet podnikatelům a malým firmám kvalitní a širokou nabídku produktů a služeb. Specializovaní bankovní poradci na téměř 400 pobočkách KB nastaví klientům podnikatelský Profi účet podle jejich potřeb a současně doporučí vhodný způsob financování pro jejich podnikání. Podnikatelé získají kompletní řešení nejen pro firemní finance, ale také zvýhodněnou nabídku pro vedení soukromého účtu. Novým klientům potom bankovní poradci pomohou s převodem jejich podnikatelských financí do KB.

Konceptem Podnikatelského servisu Komerční banka potvrzuje svoji vedoucí pozici na trhu podnikatelů a malých firem.

„Naším cílem je nejen zvyšování kvality nabídky produktů a služeb určených těmto klientům, ale také zjednodušení správy jejich financí. Příkladem z poslední doby je Profi účet, moderní a flexibilní účet pro podnikatele, který lze přizpůsobit aktuálním potřebám každé firmy,“ uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví KB.

Aktuální akční nabídka vedení Profi účtu na dobu jednoho roku zdarma je ideální příležitost pro každého podnikatele, který ještě není klientem Komerční banky, jak se o kvalitě jejích služeb přesvědčit osobně.

Více informací o aktuální nabídce získáte u našich bankovních poradců nebo na bezplatné informační lince 800 521 521.

Kompletní informace o nabídce služeb pro podnikatele naleznete také na stránkách www.kb.cz.