Počet zákazníků značky Bluetone vzrostl o 500 %

(Praha, 27. dubna 2005) – Podle posledních údajů vzrostl počet zákazníků telekomunikační značky Českých radiokomunikací Bluetone za uplynulých dvanáct měsíců o 500%. Vzrůst zájmu o služby Bluetone potvrzují i průzkumy Call Centra ČRa, podle kterých je například s produktem Bluetone Angel spokojeno 95% z necelých pětiset oslovených zákazníků. Jako důvod spokojenosti uvedli především dobrou cenu služby a spolehlivost.

Za uplynulé období jsme získali několik významných velkých klientů, kteří oceňují především spolehlivost a vysokou úroveň podpory provozu a flexibilitu v realizovaných řešeních. Velmi rychle také roste počet klientů ze segmentu malých a středních firem, prohlásil Ing. Jaromír Charvát, ředitel úseku telekomunikačních služeb ČRa. Bluetone Angel, či řešení nad unbundlovanou linkou (LLU) přitahuje stále více klientů. Doplňkové služby totiž nabízejí zajímavé rozšíření kvalitního přístupu do internetu – firemní CRM, Bluetone PDF, Bluetone DEPO a další služby, dodal ředitel Charvát s tím, že se ČRa stávají zajímavé také pro segment Soho (domácí kanceláře a telekomunikačně náročné domácnosti).

Zvláště bonusové programy na vytáčeném internetu jsou zajímavé pro většinu uživatelů služeb Bluetone. Ty jsou nabízeny ve spolupráci s dceřinou společností ČRa T-Mobile. K vzrůstu zájmu o služby Bluetone pomohla i spolupráce s internetovým portálem Centrum.cz, které se s ČRa podílí na společném produktu Centrum.cz Broadband, tedy vysokorychlostním připojení k internetu s napojením na další služby vyhledavače. Logika společných broadbandových služeb je založena na silných stránkách obou stran. České radiokomunikace přinesly do společného projektu unikátní šíři telekomunikačních produktů. Centrum.cz provozuje masově užívané služby, které mají pro broadbandové zákazníky nové přidané hodnoty. V současné době jsou nabízeny 2 produkty vysokorychlostního připojení – Ekonom a Maximum.

V rámci bonusových balíčků pak ČRa nabízejí například balíčky volných minut, SMS, MMS, dobíjení Twist kreditu, vouchery do kina a sady mobilních telefonů. Zákazníci mají možnost využít i původní benefity – SMS zdarma a rozšíření e-mailové schránky. Volné jednotky minut, SMS a MMS lze využít do veškerých sítí v rámci České republiky.