Platební karta jako důkaz lásky

ČSOB přichází se zajímavým nápadem originálního dárku pro všechny zamilované - například k 1. máji. Stačí přijít na kteroukoliv pobočku, přinést „zamilovanou“ fotografii, na které klient bude se svým partnerem, a banka mu do 10 pracovních dnů vyhotoví platební kartu Visa Classic s tímto motivem.

O unikátní platební kartu s „láskyplným“ designem, který si sami navrhnete, lze zažádat buď osobně na pobočkách ČSOB, nebo pohodlně prostřednictvím on-line žádosti na www.csob.cz. Na těchto stránkách si přímo můžete vyzkoušet, jaká fotka se Vám na kartě bude nejvíce líbit. Pro majitele Aktivního a Exkluzivního konta navíc ČSOB nabízí mezinárodní platební kartu Visa Classic zdarma i pro jejich partnery. Majitelé Studentského konta pak zdarma získají kartu Visa Classic Student.

Platební karta se stala v posledních letech především mezi mladými osobitým módním doplňkem. Nabídkou vlastního designu vycházíme vstříc klientům, kteří vyžadují originalitu a kreativitu, říká Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu Bydlení, úvěry a platební komfort ČSOB.