Pioneer Investments – Novinky z Itálie a Německa

Rubrika Pioneer Fund News na internetových stránkách předních německých médií poskytuje německým a německy mluvícím investorům expertní informace o globálních trzích, jednotlivých cenných papírech a tendencích, které se formují na kapitálových trzích. Internetové stránky www.diewelt.de, www.sueddeutsche.de, www.n-tv.de a www.spiegel.de společně zaznamenávají až 69 milionů návštěv za týden.

Pioneer Investments nejlepším správcem aktiv v Itálii

Britský finanční týdeník Financial News udělil skupině Pioneer Investments titul „Nejlepší italský správce aktiv roku“. Skupina Pioneer Investments získala toto ocenění již počtvrté za sebou.

Renomovaný týdeník Financial News, který se věnuje oblasti finančních institucí, opět ocenil skupinu Pioneer Investments za její správu aktiv v Itálii.

Ceny Financial News za vynikající výsledky, udělované v 18 různých kategoriích, odrážejí hodnocení více než 50 reprezentantů evropského finančního světa: manažerů penzijních fondů, institucionálních investorů a dalších kvalifikovaných odborníků.

Na místní úrovni jsou ceny udělovány na základě hodnocení vybrané skupiny domácích odborníků, kteří působí v dané zemi, tak aby se ukázala pověst, které se vítěz těší mezi svými nejbližšími konkurenty a domácími institucionálními klienty.

Tento rok získala skupina Pioneer Investments první cenu v kategorii „Italský správce aktiv roku“ a předstihla tak takové konkurenty, jakými jsou San Paolo IMI, Generali Asset Management, Ras Asset Management nebo Duemme Sgr.