PFČP má nové webové stránky

[Tisková zpráva] Kdy půjdu do důchodu, jaká bude moje penze, kolik si můžu naspořit nebo kolik ušetřím na daních, to všechno a mnoho dalšího o penzijním připojištění si každý může zjistit na nových webových stránkách Penzijního fondu České pojišťovny na adrese www.pfcp.cz.

Web PFČP prošel designovou i obsahovou proměnou. „V současné době výrazně stoupá poptávka po informacích o penzijním připojištění a problematice penzí obecně. Rozčlenili jsme naše stránky do několika sekcí, aby orientace pro každého návštěvníka byla co nejsnazší,“ vysvětluje Libor Pergl, ředitel pro obchod a marketing PFČP.

Nové webové stránky PFČP vynikají svou interaktivitou. Nabízí několik kalkulátorů, které návštěvníkům vypočítají výši důchodu, výši naspořené částky v rámci penzijního připojištění nebo věk odchodu do důchodu. Uživatelsky vstřícné je i umístění on-line formulářů, které umožňují klientům PFČP provádět drobné změny ve smlouvách on-line, bez nutnosti osobní návštěvy pobočky.

Informace na webových stránkách Penzijního fondu České pojišťovny jsou určeny stávajícím klientům, potenciálním klientům, obchodním partnerům a široké veřejnosti. V každé sekci jsou praktické rady a zprávy. Klienti, ať už stávající či potenciální, zde najdou odpovědi na nejčastěji kladené dotazy, dozví se vše o výhodách penzijního připojištění včetně souvisejících služeb a pokud snad hledanou informaci přeci jen nenajdou, nabízí se jim mnoho možností, na koho se se svým dotazem obrátit.