Petr Řehák byl zvolen novým členem představenstva eBanky

Praha 1. 6. 2004 - Dosavadní výkonný ředitel oblasti Obchod Petr Řehák byl k dnešnímu dni zvolen dozorčí radou eBanky členem představenstva. Rozšířil tak počet členů představenstva eBanky na šest.

Petr Řehák zastával od roku 2002 pozici ředitele obchodní divize Praha a v prosinci 2003 byl jmenován výkonným ředitelem oblasti Obchod. Zasloužil se o uvedení nového obchodního modelu eBanky a o přechod na důsledný relationship management v obsluze klientů. Petr Řehák přišel do eBanky z Komerční banky, kde působil 2 roky ve vedoucí pozici.

Předseda představenstva a generální ředitel eBanky Radomír Lašák řekl: Petr Řehák potvrdil vysoká očekávání, která jsme do něj při jmenování do funkce výkonného ředitele pro Obchod vkládali. Nejlepším výsledkem jeho práce v eBance je spokojenost našich klientů a výkonnost obchodníků na základě velmi propracovaného obchodního modelu.

Zvolení do představenstva eBanky si velmi vážím. Rostoucí důvěra klientů a obchodní výkonnost eBanky v minulém roce jsou pro mne potvrzením, že obchodní model byl nastaven správně a klienti nový způsob obsluhy oceňují, dodává Petr Řehák, nový člen představenstva a výkonný ředitel oblasti Obchod.