Pestrá letní nabídka ŠkoFINu

Společnost ŠkoFIN připravila pro letní sezónu několik nových akčních nabídek. Tou nejkomplexnější je akce Travel, která se vztahuje na značky Škoda, SEAT a Volkswagen a přináší klientům do vozu navigační systém. V rámci Audi Finance je na oba typy modelu Audi A3 nulový leasing.

Se ŠkoFINem se už nikdy neztratíte neboli nejvýhodnější financování vašeho nového vozu plus navigace zdarma. To je slogan nové akce TRAVEL od ŠkoFINu, která platí od 15.6.2006 pro leasing vozů značek Škoda, SEAT a Volkswagen. Navigační systém Blaupunkt Lucca je přenosný, takže se snadno instaluje a obsahuje předinstalovaná data pro orientaci v ČR, nejbližších státech a na hlavních trasách Evropy. Kromě navigace umožňuje díky slotu pro SD-kartu také další rozšířené funkce a možnosti.

Další výhody navigace:

• barevný 3,5“ displej s dotekovou obrazovkou a naváděním pomocí menu
  • zobrazení map v systému 2D nebo 3D
  • navigace podle PSČ s přesností dle čísla domu (v závislosti na mapě)
  • plánování tras s několika mezilehlými cíly
  • možnost volby speciálních cílů: čerpací stanice, parkoviště, hotely atd.

Leasingové podmínky akce jsou standardní – minimální splátka od 0 %, délka smlouvy 36 až 72 měsíců, zůstatková hodnota 119 Kč až 30 % z ceny vozu. V rámci všech značkových řad je možné spojit tuto akci s výhodnými sazbami havarijního pojištění a povinného ručení. Akce platí pro soukromé osoby i podnikatele, a to pouze na nové vozy.

Audi Leasing 0% A3 s Kooperativou

Akční nabídky postavené na nulovém financování jsou vždy velmi úspěšné. Po loňském „nuláku“ na A4 přichází letos ŠkoFIN společně s Import Volkswagen Group s akcí bez navýšení u obou typů modelu A3, tedy třídveřové i pětidvéřové Sportback verze. Akce platí od 12.6.2006 a je určena jak soukromým osobám, tak podnikatelům. Leasingovou smlouvu lze uzavřít na 36 nebo 48 měsíců s úvodní splátkou 30–70 % respektive 40–70 % z pořizovací ceny vozu. Zůstatková hodnota vozu je 119 Kč. Součástí nabídky je také výhodné havarijní pojištění, povinné ručení a pojištění čelního skla u pojišťovny Kooperativa.