PaySec pomáhá obětem zemětřesení na Haiti

[Tisková zpráva] I platební systém PaySec se společně s organizacemi Český červený kříž, Člověk v tísni, Charita Česká republika a ADRA zapojil do organizování pomoci obětem ničivého zemětřesení na Haiti, které během několika vteřin přišly o rodiny a domovy.

Všem, kteří se rozhodnou pomoci, usnadní darovací tlačítko PaySec provedení platby. Navíc dostane příjemce platby příspěvek snížený pouze o 1 korunu.

Je to jednoduché – na stránkách PaySec nebo www.darujspravne.cz vyberete organizaci, přes kterou chcete přispět, zvolíte částku, zadáte své heslo, a peníze okamžitě dorazí příjemci vašeho daru, popisuje Kateřina Nerudová, manažerka marketingu Poštovní spořitelny.

Darovat peníze pomocí online plateb PaySec je až neskutečně jednoduché. Stačí si zdarma zřídit svůj PaySec na www.paysec.cz a nabít ho z účtu či kartou. Pak již stačí několikrát kliknout myší a transakce je hotová. Platby přes PaySec jsou levné, neplatí se za ně žádné poplatky. PaySec navíc nezná žádná omezení – registrovat se může každý, bez ohledu na to, u které banky má vedený účet.