Patrick Zehetmayr novým členem představenstva společnosti IMMORENT Aktiengesellschaft

Čtvrtým členem představenstva rakouské leasingové a developerské skupiny IMMORENT Aktiengesellschaft byl od 1. července 2007 jmenován Patrick Zehetmayr. Ve své pozici je zodpovědný za pobočky „s leasing“ společnosti IMMORENT v jihovýchodní Evropě, za divizi Treasury, řízení majetkových účastí v jiných společnostech a za banku IMMORENT. Do jeho kompetence bude patřit také podpora expanze společnosti a zejména rozvoj spolupráce společnosti IMMORENT s lokálními bankami skupiny Erste Bank.

Představenstvo IMMORENT Aktiengesellschaft, leasingové společnosti patřící do skupiny Erste Bank Group and Sparkassen, nyní tvoří čtyři lidé: předseda Peter Tichatschek a členové Gertrud Meisel-Ortner, Gerald Antonitsch a Patrick Zehetmayr.

Patrick Zehetmayr se narodil v Salcburku v roce 1970. Ve skupině Erste Bank Group začal pracovat v roce 1992 již během svých studií na univerzitě, kde se věnoval oblastem IT, financí a auditu. Od roku 2001 zastával řadu vedoucích pozic, naposledy vedl oddělení Relationship Management v divizi velkých firemních zákazníků. Patrick Zehetmayr je ženatý a má dvě děti.