Patria Direct, a.s. představuje novou verzi obchodního systému umožňujícího obchodování se zahraničními cennými papíry

[Tisková zpráva] Společnost Patria Direct, a.s. představila na internetové adrese www.patria-direct.cz novou verzi obchodního sytému, který umožňuje kromě online obchodování na pražské burze také obchodování na zahraničních burzách v USA a v západní Evropě.

Podle vyjádření Oldřicha Pavlovského, který je předsedou představenstva Patria Direct, a.s., je spuštění nové obchodní platformy reakcí na rostoucí počet zájemců o obchodování zahraničních akcií. Investoři hledají nové investiční příležitosti především na západoevropských a amerických trzích. Jen za poslední rok vzrostl počet klientů, kteří se rozhodli prostřednictvím naší společnosti Patria Direct vstoupit na zahraniční trhy, o 100% a objem obchodů se zahraničními akciemi v Patria Direct za 2. čtvrtletí letošního roku dosáhl téměř 2,4 mld. Kč.

Patria Direct, a.s. klade důraz na spolehlivost a kvalitu nabízených služeb Patria Direct si uvědomuje, že důvěra klientů v obchodníky s cennými papíry byla v Čechách v posledních letech otřesena, a proto klade důraz především na spolehlivost a kvalitu nabízených služeb. Zárukou bezpečně spravovaných investic je mateřská společnost Patria Finance, která působí na kapitálovém trhu již od roku 1994 a která se v roce 2000 stala členem jedné z největších a nejsilnějších finančních skupin v Evropě – KBC Banking and Insurance Group.

Monika Procházková