PARVEST EUROPE MID CAP FOND získal rating A OD AGENTURY Standard & Poor´s

Renomovaná ratingová agentura Standard & Poor's zdůvodňuje své vysoké ocenění fondu takto:

"Parvest Europe Mid Cap je řízen poměrně opatrně a jeho cílem je zachytit dynamiku evropských společností se střední kapitalizací (mid cap) při současném udržování co nejnižší kolísavosti.

Značné zkušenosti (více než 20 let v oblasti asset managementu) manažerky fondu Catherine Guinefort jsou pro fond velkým přínosem. Spolupracuje se dvěma fond manažery určenými pro tento segment a využívá expertíz devíti fond manažerů a sedmi analytiků. Dohromady tvoří celoevropský tým vedený paní Guinefort.

Investiční proces postavený na růstovém stylu a přístupu „bottom-up“ je disciplinovaný a udržuje sektorové a územní rozložení relativně k indexu DJ Stoxx Mid Cap.
Guinefort je méně agresivní než její konkurenti, což vysvětluje slabou výkonnost během roku 1999, kdy většina fondů v tomto sektoru byla nadvážena v technologických titulech (TMT).
Navzdory relativní nadvýkonnosti v letech 2000 a 2001 nepřekonal fond medián svého sektoru v průběhu tří let, nicméně díky nižší kolísavosti dosahuje ve stejném období v rámci S&P rankingu osmého místa z osmnácti fondů.

Shoda mezi cíly fondu a disciplínou spolu se zkušenostmi Catheriny Guinefort a rozsahem zdrojů v rámci skupiny nám umožňuje udělit fondu rating A."

BNP Paribas Group byla vytvořena fúzí Banque Nationale de Paris a Banque Paribas v roce 2000. BNP Paribas Asset Management sídlí v Paříži. Parvest je nejvýznamnějším produktem BNP Paribas Asset Management mezi lucemburskými SICAVy.