Ovládejte svůj produkt on-line

Počátkem letošního března spustil Cetelem své nové internetové stránky www.cetelem.cz. Klienti tak mohou na jednom místě získat detailní informace o nabízených úvěrových produktech společnosti a navíc prostřednictvím rozšířené Klientské zóny i on-line přehled o všech svých úvěrech.

Webové stránky pokládáme za jeden z nejdůležitějších komunikačních nástrojů dnešního spotřebitele, proto jsme internetovou prezentaci upravili jak po stránce celkového vzhledu, tak především po stránce uživatelské, uvedla Ing. Gabriela Pithartová, ředitelka Správy komunikace a marketingu. Cílem je, aby se klient co nejrychleji orientoval a našel vše, co potřebuje, dodává G. Pithartová.

Kromě transparentní struktury celého produktového portfolia přináší nový web i řadu oblíbených funkcionalit. Jedná se například o rozcestník, prostřednictvím kterého si klient může vybrat ten nejvhodnější úvěr pro financování svých plánů. Modernizací prošli i on-line formuláře, které umožňují klientům přímo si zažádat o kreditní kartu či osobní půjčku, uzavírá G. Pithartová.

Významná rekonstrukce proběhla také v neveřejné části internetových stránek tzv. Klientské zóně, která se nyní stává dostupnou pro všechny klienty Cetelem s jakýmkoli finančním produktem, ať se to týká osobní půjčky, kreditní karty, nákupu na splátky či Auto-moto úvěru. Každý klient zde získá detailní přehled o parametrech a splácení svých úvěrů, může aktualizovat své osobní údaje apod. Zóna nabízí rovněž mnoho možností pro on-line správu kreditní karty. Klient může přímo provádět transakce a získávat přehled o všech svých čerpáních a to vše prostřednictvím unikátní SMS autorizace. Cetelem tak zvyšuje standard poskytovaných on-line služeb a nabízí všem klientům neobvyklý nástroj pro ovládání svého úvěru bez nutnosti navštívit pobočku či volat na zákaznickou linku.