Obrat společnosti NATURAL MEDICAMENTS s. r. o. vzrostl v prvním čtvrtletí roku 2007 o 63 % v porovnání se stejným obdobím minulého roku

Přední internetový prodejce, společnost NATURAL MEDICAMENTS s. r. o., provozující největší specializované obchody v daných komoditách: www.parfemy.cz, www.hodinky.cz, www.prozdravi.cz, www.krasa.cz a internetové nákupní centrum www.nakupnicentrum.cz, hlásí za první čtvrtletí roku 2007 nárůst obratu o 63%. Za první čtvrtletí roku 2006 byl obrat společnosti přes 40 mil. Kč. Ve stejném období roku 2007 dosáhl téměř 65 mil. Kč.

Také meziroční nárůst obratu společnosti je velmi významný. Za rok 2005 dosáhl obrat 130 mil. Kč. V roce 2006 dosáhl 240 mil. Kč, což představuje nárůst o 85%. V roce 2007 předpokládá společnost dosažení obratu 400 mil. Kč.

„Jsme rádi, že po rekordních vánočních prodejích nedošlo v prvním čtvrtletí roku 2007 k utlumení zájmu o nakupování na našich internetových obchodech“, říká Martin Rozhoň, jednatel společnosti. „Díky růstu společnosti jsme museli rozšířit kancelářské a skladové prostory o více než 400 m2 a další rozšíření ještě plánujeme. Nezanedbatelný je také meziroční nárůst zaměstnanců, v současnosti má naše společnost přes 70 zaměstnanců. Stálý růst obratu si vyžádal také změnu informačního systému společnosti, jehož spuštění plánujeme na červen“, dodává.

Internetový obchod www.parfemy.cz připravil pro své zákazníky na léto speciální akci – zákazníci budou mít možnost ovlivnit cenu parfému svoji vlastní volbou. Všem stálým zákazníkům bude umožněno zvolit si 3 druhy oblíbené vůně a zúčastnit se internetového hlasování o výrazné snížení cen výsledných tří produktů.

www.hodinky.cz pro své zákazníky opět rozšířily nabídku, získaly výhradní internetové zastoupení na značky Burberry, Movado, Louis Erard, Zodiac a Jacob Jensen. Zároveň získaly výhradní celorepublikové zastoupení na švýcarskou značku Traser. Nejvíce prodávané jsou stále hodinky značky Casio.

www.prozdravi.cz do své nabídky zařadilo nové produkty společnosti NATURAL MEDICAMENTS vyráběné pod vlastní značkou – přípravek na hubnutí Fit Me Slim&Burn a přípravek na opalování Fit Me Slim&Sun.

www.krasa.cz do své nabídky zařadila nové značky (Dermacol, Piz Buin, Extravaganja aj.), z nichž na některé má také výhradní internetové zastoupení (Talika, Elizabeth Arden aj.). Pro zákazníky jsou každý měsíc připraveny zajímavé cenové akce, samozřejmostí je servis v podobě kosmetické poradny zdarma.

Mgr. Jitka Holčáková

O společnosti NATURAL MEDICAMENTS s. r. o.

Přední internetový prodejce, společnost NATURAL MEDICAMENTS s. r. o., která byla založena v roce 2002, provozuje několik úspěšných specializovaných obchodů:

• www.hodinky.cz  – největší internetový obchod s hodinkami. 5000 výrobků, od 40 dodavatelů.
  • www.parfemy.cz – největší internetový obchod s parfémy. 2000 výrobků, od 150 dodavatelů.
  • www.krasa.cz – největší internetový obchod s kosmetikou. 3000 výrobků, od 60 dodavatelů.
  • www.prozdravi.cz – internetový obchod s produkty pro zdraví. 1000 výrobků, od 60 dodovatelů.
  • www.nakupnicen­trum.cz – největší internetové nákupní centrum, 20 000 výrobků, od 500 dodavatelů.

Ve všech těchto internetových obchodech jsou garantovány nejnižší ceny v ČR.

Současně společnost provozuje portály:

• www.prodamy.cz – portál pro ženy o všem, co je zajímá.
  • www.celostnime­dicina.cz – portál o zdraví, z pohledu celostní, přírodní a alternativní medicíny.

Internetové obchody společnosti NATURAL MEDICAMENTS s. r. o. navštíví denně více než 30 000 návštěvníků. V roce 2006 společnost vykázala obrat ve výši 240 mil. Kč. Cílem pro tento rok je dosažení obratu 400 mil. Kč. Internetové obchody společnosti NATURAL MEDICAMENTS s. r. o. dosud obsloužily více než 500 000 spokojených zákazníků.