Objem Expres půjček se meziročně zvýšil o více než čtvrtinu

GE Money Bank zaznamenala v prvním pololetí zvýšený zájem o čerpání spotřebitelských úvěrů. Objem portfolia k poslednímu červnovému dni roku 2006 představoval více než 19 miliard Kč (nárůst v meziročním srovnání o 26 %). Počet Expres půjček poskytnutých klientům k 30. červnu 2006 tak dosáhl 446 590. Za úspěchem stojí především nabídka Půjček v akci s nízkou měsíční splátkou.

V období od března do června, kdy akce probíhala, poskytla GE Money Bank celkově 68 tisíc nových Expres půjček hodnotě 4,3 mld. Kč. Zájem o Expres půjčky byl vyšší než ve stejném období roku 2005.

„Nejúspěšnější měsíce byly březen a květen. V obou přesáhl objem nových Expres půjček sumu 1,1 miliardy Kč. Tyto výsledky nás utvrzují v tom, že klienti oceňují klíčové atributy tohoto produktu – tedy rychlost zřízení a dostupnost díky nízkým měsíčním splátkám. Expres půjčka tak potvrdila pozici jednoho z nejvyhledáva­nějších spotřebitelských úvěrů,“ řekla Veronika Karlišová, manažerka spotřebitelských úvěrů GE Money Bank

Zájem o Expres půjčku posílila zejména nabídka „Půjčky v akci“, která probíhala letos od 20. února do konce měsíce června. V rámci ní banka nabídla tyto neúčelové úvěry ve výši 50, 70 a 90 tisíc Kč s garantovanými měsíčními splátkami: Expres půjčku ve výši 50 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 999 Kč, Expres půjčku ve výši 70 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 1399 Kč a Expres půjčku ve výši 90 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 1799 Kč.