Oberbank zahajuje novou kampaň Podzim 2011

[Tisková zpráva] Oberbank zahajuje podzimní kampaň zaměřenou na atraktivní podmínky na vkladových produktech, jejímž tématem je Termínovaný vklad TOP JISTOTA na 1 rok* s akční úrokovou sazbou 2 % p.a. a s možností předčasného výběru až 20 % vkladu bez sankce.

Oberbank tak reaguje na současnou neustále se měnící situaci na trzích, kdy je důležité   zajistit pro své peníze stabilní výnos a zároveň k nim mít kdykoli přístup.

Zároveň pokračuje kampaň Oberbank Žirokonto Plus – nový privátní účet pro všechno, co skutečně potřebujete za 79 Kč měsíčně. Účet zahrnuje v paušální ceně tyto výhody:

• všechny standardní tuzemské elektronické transakce
  • všechny tuzemské výběry z bankomatů Oberbank a ČSOB (více než 800 bankomatů)
  • platební kartu Maestro.

Nový privátní účet je jednoduchý a srozumitelný. Je určen pro aktivní klienty, kteří mají rádi kontrolu nad svými financemi prostřednictvím elektronického bankovnictví a preferují výběr hotovosti v bankomatech. Poradci jsou připraveni pomoci klientům a vyřídit formality spojené s přechodem k Oberbank.

V rámci kampaně mají klienti možnost vyzkoušet  Žirokonto Plus až na 9 měsíců zdarma**

Oberbank staví svou filosofii na osobním přístupu ke klientům a budování dlouhodobého vzájemného vztahu. Poradci jsou klientům k dispozici do 19:00 hodin (po předchozí          domluvě).

*Minimální výše vkladu 30 000 Kč.

**Vedení účtu Oberbank Žirokonto Plus zdarma do 30. 6. 2012 – podmínkou je aktivní využívání účtu. Platí pro nové účty    otevřené v období od 1. 7. 2011 do 31. 12. 2011.