Oberbank startuje novou kampaň na bydlení

Začátkem příštího týdne zahajuje Oberbank svou novou kampaň na bydlení s mottem Exkluzivně. V rámci dnů bydlení nabízíme speciální akční podmínky. Oberbank je bankou s individuálním přístupem, a tak se každá hypotéka připravuje přesně na míru našim klientům. Zohledňujeme výši úvěru, bonitu klienta, délku fixační sazby a dle toho se vypočítává individuálně výše úrokové sazby.

Nosným produktem kampaně je úspěšná Oberbank KombiHypotéka – až 20 % částky úvěru bez dokládání účelu. KombiHypotéka tak umožní svým klientům financování bydlení (koupi, stavbu či rekonstrukci nemovitosti) a zároveň pořízení si vnitřního vybavení, auta či cokoliv jiného a to vše s 1 hypotečním úvěrem za stejně výhodných podmínek! Bydlení bude navíc hlavním tématem tzv. Dnů bydlení s Oberbank. Od 3.3. do 21.3.2008 budou v Oberbank filiálkách probíhat speciální akce, výstavy či soutěže. V otázkách financování vlastního bydlení chceme být tak klientům ještě blíže.

Oberbank akční podmínky:

• KombiHypotéka – bez poplatku z neúčelové části. Pro klienta úspora až 12. 500 Kč!
  • Odhad ceny nemovitosti zdarma (max. do výše 8 000 Kč, pro hypoteční úvěry s dobou fixace úrokové sazby od 3 let). Úspora až 8000 Kč!
  • Sleva na poplatku za zpracování úvěrového případu. Úspora až 25 000 Kč!

Výhody se týkají všech hypotečních úvěrů – Standardů, Kombi i FlexiHypotéky. Kampaň bude zahájena 18.2 a bude trvat až do konce dubna.