Oberbank slaví 3 roky na českém trhu

Oberbank je na českém trhu již 3. rok. Tato rakouská banka má v České republice nyní již 14 poboček a plánuje další expanzi. V současné chvíli má Oberbank přes 8 500 klientů o které se stará 150 zaměstnanců. Ti spravují na úvěrech finanční sumu kolo 9 mld Kč a na vkladech přes 2,7 mld.Kč.

„Do konce letošního roku otevřeme novou pobočku v Opavě a v příštím roce plánujeme otevření další pobočky v Praze, na Kladně a Ústí nad Labem. Naším cílem pro příští rok je mít 20 poboček“ doplnil Ing. Robert Pokorný, vedoucí organizační složky Oberbank v ČR. Oberbank poskytuje veškeré bankovní produkty a služby pro privátní klientelu (běžné účty, internetové bankovnictví, spořící účty, termínované vklady, investice do fondů, spotřebitelské úvěry, kontokorentní úvěry, atd.). Nosným produktem Oberbank jsou hypoteční úvěry. Firemním klientům nabízí běžné účty, elektronický platební styk, termínované vklady, provozní financování, investiční financování, financování nemovitostních projektů ad. Top produktem je na míru šité provozní financování.

Oberbank AG je regionální banka s dlouholetou tradicí. Byla založena roku 1869 a nyní má již 118 poboček s necelými 2000 zaměstnanci. Pobočky se nacházejí nejen v Rakousku, České republice či Německu, ale banka nově otevřela v dubnu letošního roku své pobočky také v Maďarsku.