Oberbank otevřela v Plzni další filiálku

Oberbank v Plzni slavnostně otevřela svou již druhou pobočku. Tato filiálka se nachází na Slovanech v novém nákupním centru Dvořák. Je to již 15. filiálka v České republice a 125. ve střední Evropě. Pobočka nabízí veškeré bankovní produkty a služby pro privátní i firemní klientelu. Cílem je odlišit se od konkurence zejména osobním a individuálním přístupem ke klientům, vysokou flexibilitou banky a nezávislostí při rozhodování.

„Chceme se přiblížit co nejvíce klientům a tím jim poskytnout co nejlepší služby a servis, a proto nyní slavnostně otvíráme další filiálku v nákupním centru Galerie Dvořák v Plzni“, komentovala pobočku v Plzni Slovanech její vedoucí Zuzana Kutačová.

Filiálka na Slovanech poskytuje veškeré bankovní produkty a služby pro privátní klientelu (běžné účty, internetové bankovnictví, spořící účty, termínované vklady, investice do fondů, spotřebitelské úvěry, kontokorentní úvěry, atd.). Nosným produktem jsou hypoteční úvěry. Firemním klientům nabízíme běžné účty, elektronický platební styk, termínované vklady, provozní financování, investiční financování, financování nemovitostních projektů ad. Naším top produktem je na míru šité provozní financování.

„Pobočka je svým klientům oficiálně k dispozici každý den od 8:30hod až do 17:00hod, v pátek do 14:00hod. Vzhledem k tomu,že jsme však banka s individuálním přístupem, jsou naši poradci připraveni po dohodě poskytnout klientovi konzultaci defakto kdykoli a samozřejmě i mimo pobočku „ dodala vedoucí filiálky Zuzana Kutačová.

Adresa filiálky: Náměstí Generála Píky 27, 326 00 Plzeň-Slovany.