Oberbank otevřela v Hradci Králové novou filiálku

Oberbank v Hradci Králové (na Gočárově Třídě) slavnostně otevřela svou již 14. filiálku. Pobočka nabízí veškeré bankovní produkty a služby pro privátní i firemní klientelu. V Hradci Králové působí i dceřiná společnost Oberbank Leasing, která poskytuje leasingové služby. Cílem je odlišit se od konkurence zejména osobním a individuálním přístupem ke klientům, vysokou flexibilitou banky a nezávislostí při rozhodování.

„Chceme se přiblížit co nejvíce klientům a tím jim poskytnout co nejlepší služby a servis, a proto nyní otvíráme první filiálku v Královehradeckém kraji. Další filiálkou v bývalém Východočeském kraji je pobočka v Pardubicích.“ komentoval pobočku v Hradci Králové její vedoucí ing. Jan Kolář.

Na pobočce jsou poskytovány veškeré bankovní produkty a služby pro privátní klientelu (běžné účty, internetové bankovnictví, spořící účty, termínované vklady, investice do fondů, spotřebitelské úvěry, kontokorentní úvěry, atd.). Nosným produktem jsou hypoteční úvěry. Firemním klientům nabízíme běžné účty, elektronický platební styk, termínované vklady, provozní financování, investiční financování, financování nemovitostních projektů ad. Naším top produktem je na míru šité provozní financování. „V současné chvíli má filiálka 5 zaměstnanců, kteří mají praxi v bankovním sektoru. V budoucnu očekáváme nárůst zaměstnanců“ dodal pan Kolář.