Oberbank má nové webové stránky a rozšířenou škálu produktů určených k financování bydlení

[Tisková zpráva] Oberbank AG spouští novou podobu svých internetových stránek. Stránky tak dostávají stejný dynamický vizuál jako v dalších zemích, v nichž Oberbank působí. S novými stránkami rozši-řuje Oberbank svou stávající kampaň o další škálu produktů určených k financování nemovitostí nejen v ČR, ale i v zahraničí!

Financování či refinancování nemovitostí v České republice:

Již od 15.2.2010 probíhá úspěšná kampaň OberbankHypotéka s akční úrokovou sazbou od 4,60 % p.a. (úroková sazba se vztahuje k době fixace 1 rok).

Oberbank nabízí také hypotéku s variabilní úrokovou sazbu vázanou na 3M PRIBOR od 3,73 % p.a.

Aktuálně Oberbank představuje refinancování hypotečních úvěrů s akční úrokovou sazbou od 4,70 % p.a. při 3-leté fixaci úrokové sazby. Poplatek za zpracování včetně odhadu činí pouze  5 000 Kč.

Financování nemovitostí v zahraničí – Oberbank Hypotéka bez hranic!

Oberbank přichází v letošním roce s novinkou – hypotečním úvěrem umožňujícím financování privátních investic do nemovitostí určených k rekreaci v zahraničí, konkrétně v Rakousku – Oberbank Hypotéka bez hranic.

Úvěr je nastaven individuálně dle přání a možností klienta – klient  může zvolit financování v CZK nebo v EUR,  fixní úrokovou sazbu na dobu 1 rok – 5 let (v případě EUR až 10 let) nebo variabilní úrokovou sazbu vázanou na 3M PRIBOR / 3M EURIBOR. Maximální výše úvěru je až do 70 % LTV (poměr výše úvěru k zástavní hodnotě nemovitosti), doba splatnosti až 25 let. Oberbank Hypotéka bez hranic přichází s kompletním servisem (úvěr, pojištění, účet) při vyřízení úvěru, včetně zajištění financovanou nemovitostí v Rakousku. Součástí Oberbank Hypotéky bez hranic je odhad nemovi-tosti zdarma. K zajištění úvěru však lze využít také vhodnou nemovitost v České republice.

Navíc jsou v Oberbank poradci klientům k dispozici do 19:00 hod (po předchozí domluvě)