Novým ředitelem útvaru Retail Group Marketing byl jmenován Jaromír Sladkovský

Jaromír Sladkovský (34) se stal 1. března ředitelem nového útvaru „Retail Group Marketing“, který zahrnuje řízení segmentu drobných klientů a malých a středních podniků finanční skupiny ČSOB. Jaromír Sladkovský působí v ČSOB od roku 2001, naposledy na pozici ředitele strategie a organizace, kde se významně podílel na přípravě nové strategické vize finanční skupiny ČSOB.

Jaromír Sladkovský je absolventem ČVUT v Praze. Po ukončení studia působil v poradenské společnosti Arthur Andersen. V roce 1995 úspěšně složil zkoušky daňového poradce a stal se členem Komory daňových poradců ČR. Poté se specializoval na oblast bankovnictví a finančních služeb. Před příchodem do ČSOB získal titul MBA na mezinárodním institutu INSEAD ve Francii.

Jaromír Sladkovský je ženatý a má tři syny. Ve svém volném čase se věnuje kromě rodiny především sportu. Dříve byl aktivním horolezcem, nyní dává přednost běhu, běhu na lyžích a vysokohorské turistice.

Milan Tománek
výkonný ředitel