Novým generálním ředitelem společnosti Essox se stal Renaud Stern

[Tisková zpráva] Společnost ESSOX s.r.o. má od 1. července 2011 nového generálního ředitele. Stal se jím Renaud Stern, který dříve působil v Komerční bance na pozici výkonného ředitele pro marketing a business development.

Renaud Stern (40 let) absolvoval vysokou školu obchodní v Rouenu (Francie). Svoji profesní kariéru ve finanční skupině Société Générale začal v roce 1995. Zde měl možnost získat rozsáhlé pracovní zkušenosti v oblasti marketingu na různých vedoucích pozicích: vedoucí lokálního marketingového oddělení, vedoucí oddělení řízení segmentu mládež, vedoucí oddělení přímého bankovnictví, vedoucí rozvoje multikanálového retailového bankovnictví. V Komerční bance působil od roku 2006, kde poslední dva roky zastával pozici výkonného ředitele pro marketing a business development.

Renaud Stern vystřídal ve funkci Thierryho Le Marre, který působil na pozici generálního ředitele společnosti ESSOX od roku 2007. Thierry Le Marre byl od 1. července jmenován na pozici generálního ředitele společnosti Fiditalia se sídlem v Miláně (Itálie). Fiditalia je dceřiná společnost finanční skupiny Société Générale, která se věnuje poskytování spotřebitelského financování.