Novým členem představenstva J&T BANKY, a.s. se stal Andrej Zaťko

[Tisková zpráva] S účinností od 4. dubna 2011 se stal novým členem představenstva J&T BANKY, a.s. Andrej Zaťko. Rozšířil tak stávající představenstvo ve složení Patrik Tkáč, Igor Kováč, Josef Spišiak a Štěpán Ašer.

Rozhodnutí o změně stanov, na základě které byl zvýšen počet členů představenstva, udělal jediný akcionář banky J&T FINANCE, a. s., dne 30. 3. 2011.  Dozorčí rada následně na svém zasedání dne 4. 4. 2011 zvolila Ing. Andreje Zaťka do představenstva J&T BANKY, a.s.

„V J&T Bance působím už pátým rokem, v tuto chvíli na sebe přebírám zodpovědnost za řízení obchodních aktivit vůči klientům. Doufám, že se mi mé nabité zkušenosti s privátním bankovnictvím v Čechách, na Slovensku a ve Švýcarsku podaří na mé nové pozici zúročit a že z nich bude profitovat jak banka, tak naši klienti,“ říká nově jmenovaný člen představenstva Andrej Zaťko.

Andrej Zaťko (33) v současné době zastává pozici ředitele Privátního bankovnictví J&T BANKY, a.s. na Slovensku a od konce loňského roku také v Čechách. Zároveň je členem vedení slovenské pobočky banky a zastává funkci prokuristy. Na různých pozicích ve finanční skupině J&T působí od roku 1997, v J&T BANCE, a.s. působí od roku 2006 a plně se věnuje privátnímu bankovnictví.