Nový server penizenavic.cz startuje roadshow investičních seminářů

[Tisková zpráva] Netradiční formou investičních seminářů představí přední finančněporadenská společnost Broker Consulting svůj nový webový projekt www.penizenavic.cz.

V rámci pilotní roadshow, která startuje ve čtvrtek 15. dubna tohoto roku v Hradci Králové, se budou moci drobní investoři ve čtyřech městech setkat s předními experty na kolektivní investování.

Na konceptu původního projektu www.ifondy.cz jsme vystavěli nový webový portál www.penizenavic.cz, kam bychom chtěli pozvat všechny věrné a stávající uživatele původního webu. A jako dárek jsme pro ně a samozřejmě nejen pro ně zvolili možnost poslechnout si přímo v regionech přední odborníky a portfoliomanažery fondů vysvětluje Marek Janšta, ředitel oddělení e-commerce společnosti Broker Consulting a hlavní organizátor projektu.

V rámci dubnového programu se tak projekt PenizeNavic.cz vydá po startu v Hradci Králové 21. dubna do Liberce, o den později se představí v Ostravě a 29. dubna zakončí sérii čtyř seminářů v Praze.

Vedle zástupců společnosti Broker Consulting se návštěvníci seminářů mohou těšit na vystoupení Aleše Michla a Jiřího Pospíšila z Raiffeisenbank, Petra Šimčáka a Petra Zajíce z Pioneer Investments, Milana Tomáška z ČP Investu, Richarda Siudy z Conseq Investment Management, Jána Hájka z Investiční společnosti České spořitelny nebo Jana Maňáka z BNP Paribas.

Přesný program je k dispozici na www.penizenavic.cz, kde je možná i bezplatná registrace.

Přednášející se budou věnovat především možnostem investování v současné době. Účastníci seminářů se budou moci seznámit také s názory odborníků na krizi a její využití ve prospěch drobných investorů.

Chtěli bychom širokou veřejnost informovat o výhodách pravidelného investování, které je základem našeho finančního plánování a není výsadou jen těch nejbohatších doplňuje Jan Lener, ředitel pro PR a komunikaci Broker Consulting.

Semináře jsou určeny všem zájemcům o investování, nikoli pouze zkušeným aktivním investorům a znalcům kapitálových trhů.