Nový ředitel regionu ČSOB Pojišťovny v Českých Budějovicích

Novým ředitelem ČSOB Pojišťovny pro českobudějovický region je od 1. března Erik Svoboda. Ve své nové pozici vystřídal Jana Šimánka, který byl pověřen řízením regionu a od 1. března pokračuje v práci pro ČSOB Pojišťovnu jako manažer rozvoje prodeje. Region České Budějovice ČSOB Pojišťovny zahrnuje všech osm okresů Jihočeského kraje podle bývalého krajského členění a obsluhuje zhruba 50 000 klientů.

Chtěl bych navázat na práci svého předchůdce, rozšířit řady našich kvalitních spolupracovníků a v co největší míře využít potenciál trhu, který v našem regionu rozhodně existuje, řekl Erik Svoboda.

Sedmatřicetiletý Ing. Erik Svoboda, MBA, má dlouholeté zkušenosti z finanční sféry. Od roku 1994 působil 10 let v Komerční bance, naposledy jako ředitel pobočky. Odtud přešel na pozici regionálního ředitele do HVB Bank a před svým nástupem do ČSOB Pojišťovny působil jako unit manažer v ING Pojišťovně. Jihočech Erik Svoboda je rozvedený, má dvě dcery. Mezi jeho koníčky patří zejména sport a kynologie. Kromě rodného českého jazyka mluví částečně anglicky, německy a rusky.