Nový produkt od GE Money Multiservis umožňuje začít splácet až po 4 měsících

Společnost GE Money Multiservis rozšiřuje nabídku produktů, kterými klientům umožňuje sjednání Multiservis úvěru přes internet. Mezi hlavní výhodu nového produktu nazvaného WWW DESETINA4 patří možnost zaplatit první splátku až 4 měsíce po uzavření smlouvy. Jeho vyřízení je velmi rychlé a snadné. Zákazník nepotřebuje potvrzení o výši příjmu. Stačí, když po výběru zboží zadá na internetu číslo občanského průkazu a druhého dokladu totožnosti – řidičského průkazu, cestovního pasu nebo bankovní karty. Pokud zaplatí zboží do 4 měsíců po uzavření smlouvy získává půjčku bez úroků a poplatků.

GE Money Multiservis přichází s dalším produktem, který umožňuje sjednat Multiservis úvěr přes internet. Hlavní výhodou nového produktu WWW DESETINA4 je možnost zaplatit první splátku až 4 měsíce po uzavření smlouvy. Podobně jako u dalších produktů GE Money Multiservis je jeho vyřízení velmi rychlé a snadné. Ke sjednání úvěru stačí zákazníkovi na internetu zadat číslo občanského průkazu a jednoho ze tří dokladů totožnosti – řidičského průkazu, cestovního pasu nebo bankovní karty. K ověření dokladů pak dochází při předání zboží, které je zákazníkovi doručeno přímo domů. Klient nepotřebuje potvrzení o výši svého příjmu. Pokud zboží zaplatí do 4 měsíců od uzavření smlouvy, získává úvěr bez úroků a poplatků. Přímá platba u nového produktu je jen 10 % z celkové ceny zboží. Zákazník si může přes internet požádat o půjčku v rozmezí od 3 000 až do 32 000 Kč. Délka splácení je 10 měsíců.

„Vzhledem ke stoupajícímu trendu nakupování přes internet, očekáváme růst i v dalších měsících. Odložení první splátky o 4 měsíce, kterou nový produkt nabízí, klienti nyní v době dovolených určitě ocení,“ uvedl Milan Šrámek, produktový manažer GE Money Multiservis.

Společnost GE Money Multiservis financovala v loňském roce prostřednictvím svých produktů – kreditní karty MoneyCard, Multiservis úvěru a O.K. karty – nákupy za téměř 9 miliard korun a za prvních šest měsíců roku 2006 financovala na tuzemském trhu nákupy za více než 4,5 miliardy Kč. Oproti stejnému období loňského roku jde o nárůst 10,6 %. Společnost GE Money Multiservis tak potvrdila svoji vedoucí pozici na českém trhu splátkového prodeje.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Multiservis