Nový internet chello flex od UPC: zákazník platí jen za to, co využije

Společnost UPC Česká republika, a. s. největší česká kabelová televize, provozovatel satelitní digitální televize UPC Direct a lídr vysokorychlostního kabelového internetu oznamuje, že s okamžitou účinností začala nabízet nový typ vysokorychlostní internetové služby chello flex.

Chello flex jako přímý konkurent dial-upového připojení spojuje výhody vysokorychlostního internetu (až pětinásobně vyšší rychlost, žádné poplatky za telefon, neblokování telefonní linky, vyšší technická kvalita) s možností plně kontrolovat výši měsíčního poplatku. Za chello flex neplatí zákazník žádné paušální měsíční poplatky a se službou nejsou spojeny žádné další nepřímé náklady. Ten, kdo se rozhodne pro službu chello flex, se může jejím prostřednictvím připojit na internet v jakýkoliv den a hodinu a využívat ho následujících dvacet čtyři hodin. Za tento základní časový interval neomezeného přístupu k internetu pak zpětně zaplatí pouze pevně stanovený poplatek 45 Kč (včetně DPH). Výše celkové platby za měsíc bude tedy záviset jen na tom, kolikrát možnost dvacetičtyřho­dinového připojení využije.

Chello flex nabízí rychlost 256/64 kbit/s (download/upload), 20 MB volného prostoru pro vlastní stránku, 1 e-mailovou adresu s 5 aliasy, 10 MB prostoru pro poštovní schránku (mailbox) a exkluzivní přístup na portál chello s diskusními skupinami, počítačovými hrami, aktuálním zpravodajstvím a řadou zajímavých kontaktů. Potřebný modem je každému zákazníkovi propůjčen zdarma.

UPC tímto krokem znovu prokazuje, jak myslí na potřeby a pohodlí svých zákazníků, komentuje novou internetovou nabídku chello flex generální ředitel společnosti Václav Bartoň a dodává: služba je určena především těm, kdo internet z různých důvodů tak často nevyužívají a samozřejmě i všem, kterým, vyjma možnosti kontroly celkových poplatků, nevyhovuje vytáčené telefonní připojení (dial up), ať už z důvodu nižší rychlosti, technických omezení či dodatečných nákladů. Flexibilita naší nové služby, možnost ovlivňovat cenu, jednoduchost – to vše vytváří dobrý předpoklad, aby chello flex splnil všechna očekávání, která jsou na tento typ služby kladena. Naše společnost nabízí díky chello flex na českém internetovém trhu bezkonkurenčně nejširší spektrum internetových služeb – chello flex, chello easy, chello light, chello classic, chello plus a chello professional – celkem šest. A všechny patří ve svých kategoriích mezi nejlepší co do poměru rychlost / technická kvalita / cena, končí Václav Bartoň.

Internet chello je k dispozici v Praze, Brně, Liberci, Jablonci, Ostravě –Mariánských horách, Ostravě – Porubě, Jindřichově Hradci, Hlučíně, Kladně a Jablonci. Vysokorychlostní internet chello je co do počtu zákazníků nejrozšířenější vysokorychlostní kabelovou internetovou službou v České republice. Mezi jeho přednosti patří především stálé připojení 24 hodin denně za pevně stanovenou částku, mnohonásobně rychlejší přenos dat než při použití telefonní linky, kompletní instalace, kterou provádí vyškolený technik UPC, výhodný poměr technická kvalita/výkon/cena a žádné další nutné náklady, např. poplatky za telefon. K přednostem patří rovněž služby profesionální technické podpory Klientského centra UPC a na vyžádání zdarma poskytnutá antispamová ochrana. Internet chello je možné si předplatit samostatně, bez objednávky nabídky kabelové televize. V kombinaci s odběrem signálu kabelové televize může zákazník získat výraznou slevu. V dubnu tohoto roku vyhlásila oznámila společnost Digimark na základě svého nezávislého výzkumu, že internetová služba chello je nejoblíbenější internetovou službou v České republice.

František Malina tiskový mluvčí a ředitel PR