Novou ředitelkou Trade Finance v ČSOB se stala Karin Hudečková

[Tisková zpráva] Karin Hudečková vede od začátku ledna v ČSOB útvar Trade Finance, který se zabývá zpracováním bankovních záruk a dokumentárních transakcí (dokumentárních akreditivů, inkas a směnek) a aktivní obchodní činností směřující k nabídce těchto produktů klientům. Nahrazuje Kamilu Stabrynovou, která pokračuje kariérou v ČSOB v segmentech Retail a SME.

Karin Hudečková přešla do nové funkce z pozice ředitelky korporátní pobočky v Ústí nad Labem, na kterou se do ČSOB vrací Miroslav Tym.

Karin Hudečková vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, obor zahraniční obchod, v ČSOB pracuje od roku 2007, svůj volný čas tráví s rodinou a přáteli, ráda se věnuje cestování, hudbě i aktivnímu odpočinku na zahradě.

Miroslav Tym absolvoval Fakultu zahraničního obchodu na VŠE v roce 1989. V letech 1991 – 1996 pracoval v ČSOB na různých pozicích v oblasti mezinárodního obchodu a strukturovaného financování. Následně pokračoval ve své bankovní kariéře v Commerzbank, ABN Amro a Všeobecné úvěrové bance. V letech 2004 – 2008 pak zakládal a vedl útvar Korporátního specializovaného financování v ČSOB na Slovensku. Od roku 2009 až doposud působil jako nezávislý konzultant a poradce v oblasti financování obnovitelných zdrojů a energie.