Novou členkou představenstva ČSOB Investiční společnosti se stala Nicole Krajčovičová

[Tisková zpráva] V pátek 22. října 2010 dozorčí rada ČSOB Investiční společnosti jmenovala Nicole Krajčovičovou novou členkou představenstva ČSOB Investiční společnosti. Nicole Krajčovičová nahradila v této funkci Jarmilu Čermákovou.

Nicole Krajčovičová (39) vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, Fakultu mezinárodních vztahů, obor mezinárodní obchod, bankovnictví a monetární ekonomie. V současné době působí jako ředitelka útvaru Zpracování operací v ČSOB Investiční společnosti, a. s. Svoji kariéru v ČSOB zahájila roku 1996 v útvaru Obchodování s cennými papíry. Následně působila v různých odborných a manažerských pozicích v oblasti vypořádání obchodů na finančních a kapitálových trzích. Aktuálně studuje program MBA na Masarykově ústavu vyšších studií při Českém vysokém učení technickém, jenž je připravován ve spolupráci s britskou Sheffield Hallam University.

Nicole Krajčovičová je vdaná, má 2 dcery. Ve svém volném čase se ráda projíždí na kole a na in-line bruslích. Také ráda čte, především beletrii, literaturu faktu a historické romány.