Novou, chytřejší Eurotel SIM kartu získáte s ČSOB zdarma

Všichni majitelé účtů v ČSOB mají nyní možnost vyměnit si zdarma stávající SIM kartu ve svém mobilním telefonu za atraktivnější a „chytřejší“ Eurotel SIM kartu SMART. Ta umožňuje nejen mobilní přístup až k 15 bankovním účtům, ale také výrazně vyšší kapacitu telefonního seznamu, možnost chráněných SMS zpráv a další zajímavé služby. Polovinu z běžné ceny 400 Kč ušetří klienti ČSOB již při výměně SIM karty v prodejnách Eurotelu, zbylých dvě stě korun obdrží zájemci při následném zřízení služby ČSOB Mobil 24.

V prodejnách Eurotelu stačí klientům ČSOB k získání 50% slevy prokázat se platnou platební kartou ČSOB. Tuto nabídku mohou využít tarifní zákazníci Eurotelu i majitelé Go karet do 31. července. „Rádi nabízíme podobně výhodné nabídky. Spojením chytré SIM karty a přímého bankovnictví Mobil 24 vzniká velmi zajímavý produkt, který je využitelný prakticky každý den,“ míní mluvčí ČSOB Milan Tománek.

Nový produkt mobilního operátora společnosti Eurotel SIM karta SMART nabízí hned několik vylepšení. Vedle všech obvyklých hlasových, datových a multimediálních služeb poskytuje svým majitelům větší kapacitu telefonního seznamu (250 čísel) a navíc několik nových aplikací. S touto kartou můžete pod aplikací Eurotel GSM Banking zjišťovat zůstatky, zadávat platební příkazy a získávat další finanční informace až z 15 různých bankovních účtů. Nemusíte už také nosit v hlavě přístupová hesla a bezpečnostní kódy, protože PIN manažer umožní bezpečně uložit do paměti Eurotel SIM karty SMART až 15 nejpoužíva­nějších hesel a kódů. Aplikace Personal SMS zase poslouží ke snadnému skrytí důvěrných zpráv před zvědavýma očima díky zabezpečení osobním heslem. Lákavý může být rovněž přístup na mobilní portál Eurotel MobileMedia bez nutnosti telefonu s podporou wap.

ČSOB je nejsilnější bankou v ČR a druhou největší v celém regionu střední a východní Evropy. Po úspěšné privatizaci, kdy se největším vlastníkem stala belgická banka KBC spolu s Evropskou bankou pro obnovu a rozvoj a Mezinárodní finanční korporace ze skupiny Světové banky, dále dynamicky rozvíjí své služby s cílem uspokojovat stávající i budoucí potřeby svých klientů.