Noví manažeři ČSOB regionálních poboček pro korporátní klientelu

[Tisková zpráva] V únoru 2010 došlo ke změně postu ředitele Regionální pobočky pro korporátní klientelu ČSOB na Praze 1.

Místo dosavadního ředitele Petra Mandy převzal Roman Kracík, který se do ČSOB vrátil po 9 letech. Petr Manda přitom ČSOB neopustil. Stal se ředitelem Regionální pobočky pro korporátní klientelu ČSOB Praha 3.

Petr Manda (37) je novým ředitelem regionální pobočky pro korporátní klientelu Praha 3. Do ČSOB a své původní pozice ředitele regionální pobočky pro korporátní klientelu Praha 1 nastoupil v srpnu 2005. Před tím působil v pražské pobočce Societe Generale a následně v Citibank Praha. Celou svoji pracovní kariéru tj. od roku 1997 se pohybuje v oblasti firemního bankovnictví na straně aktivních obchodů.

Je ženatý, má 2 syny a dceru. Ve svém volném čase se rád projíždí na kole a v zimě na běžkách. Před spaním rád čte beletrii.

Roman Kracík (45) se na pozici ředitele regionální pobočky pro korporátní klientelu ČSOB na Praze 1 vrací do ČSOB po devíti letech.

„Velmi rád se začleňuji do týmu korporátního bankovnictví ČSOB, který svojí vysokou profesionalitou dává příležitost pro zajišťování špičkové kvality v obsluze klientů,“ řekl ke své nové pracovní pozici Roman Kracík.

V ČSOB předtím pracoval od roku 1989 do roku 2001 jako vedoucí úvěrového odboru v Jablonci nad Nisou a ředitel oblastní pobočky v Liberci. Necelý rok svého působení v ČSOB pracoval jako Relationship Manager v korporátní pobočce Praha 3 a věnoval se portfoliu sektoru automotive. V letech 2001 – 2006 pracoval jako ředitel oblastní pobočky České spořitelny v Liberci. Od roku 2007 do 2009 působil v největší rumunské bance BCR (akvizice ERSTE) jako area manažer pro Transylvánii.

Je ženatý, má 2 děti. Ve volném čase se věnuji sportu, zejména běhu na lyžích, kolu a tenisu.