Nově uváděný speciální program pro správu osobních financí CitiGold Wealth Management

V rámci programu pro VIP klienty CitiGold uvedla Citibank a.s. tento týden na český trh program pro správu osobních financí CitiGold Wealth Management.

Základem programu CitiGold Wealth Management je model vytvořený prostřednictvím programu CitiGold Wealth Planner, na českém trhu unikátního poradenského software. CitiGold Wealth Planner staví na investičních doporučeních vycházejících z individuálního profilu klienta.

Klient ve spolupráci s osobním bankéřem vloží informace o svých finančních cílech. Na jejich základě bude vytvořen osobní profil klienta obsahující mimo jiné i údaje o ochotě riskovat, finančních schopnostech a investičních vyhlídkách. Program CitiGold Wealth Planner následně vygeneruje návrh optimálního investičního portfolia.

„Minulý měsíc jsme začali nabízet program správy osobních financí CitiGold Wealth Management v Polsku, a i tam je klíčovým nástrojem softwarový produkt CitiGold Wealth Planner. Polský trh jej přijal velice pozitivně, praktický a jednoduchý přístup programu Planner udělal na zájemce velký dojem,“ říká Atif Bajwa, výkonný ředitel pro spotřebitelské bankovní produkty společnosti Citibank ve střední a východní Evropě a generální ředitel společnosti Citibank a.s., a pokračuje: „Česká republika je druhým trhem ve střední Evropě, kde program nabízíme. Věříme, že zákazníkům v této zemi předvedeme jeho skutečný přínos, když jim ukážeme náš přístup k osobním financím a budeme jim poskytovat poradenské služby, přizpůsobené každému jednotlivci a jeho finančním cílům. Na trhu je v této oblasti zjevná mezera a společnost Citibank a.s. ji chce pokrýt inovativním přístupem.“

Klienti programu CitiGold Wealth Management se v plánování svých finančních potřeb dočkají individuálního přístupu. Vyškolení specializovaní bankéři klienta navštíví, popřípadě si s ním domluví schůzku v CitiGold Wealth Management Centrech.

Standardní součástí nabídky CitiGold Wealth Management je telefonní linka CitiPhone, která je k dispozici 24 hodin denně, internetové bankovnictví Citibank Online a služby osobních bankéřů. Jedinečnost nabídky je podtržena předem schválenou zlatou kreditní kartou a značkovým komunikačním balíčkem.

Program CitiGold Wealth Management navíc nabízí zvláštní výhody, slevy a speciální nabídky v síti exkluzivních partnerů, vybíraných pečlivě s ohledem na zájmy a koníčky klientů. Partnery banky jsou zejména restaurace, značkoví prodejci oblečení, automobilů a sportovních potřeb nebo časopisy o umění a starožitnostech.

Zájemci o jedinečné služby programu osobního bankovnictví CitiGold Wealth Management mohou navštívit jakoukoliv pobočku společnosti Citibank a.s. nebo mohou zavolat na telefonní číslo 233 062 424, kde si mohou dohodnout schůzku se svým osobním bankéřem.

Další informace také na www.citigold.cz