Nové supermoderní obchodní centrum BONDY se slavnostně otevírá v Mladé Boleslavi

Vedle automobilky Škoda, přímo v sousedství autobusového nádraží a vlakové zastávky, na nejfrekventovanější třídě Mladě Boleslavi, třídě Václava Klementa, se dnes otevírá jedinečné víceúčelové obchodní centrum BONDY. Dlouho očekávané nákupní a zábavní centrum na ploše 37602 m2 hostí 80 obchodů, supermarket Billa, 7 restaurací, multiplex kino se čtyřmi promítacími sály, billiard, bowling nebo i golfový trenažer.

Nákupy, služby a zábava pro celou rodinu jsou zde pod jednou střechou. Jednou z velikých výhod je umístění OC BONDY v centru dopravních spojů. Řidičům přijde vhod přilehlé velké kryté parkoviště pro více než 500 vozů. Kvalita poměřovaná dobrou cenou je jednou z hlavních zásad nabídky Bondy centra. Ke kvalitě služeb samozřejmě přispívá i otevírací doba, vyhovující vícesměnným provozům.

Slavnostní otevření obchodního centra bude velkolepou akcí se světelnými efekty, tanečním a hudebním vystoupením. Hostům zazpívají například Těžkej Pokondr a Gitans. Nebude chybět ani mobilní kasino a kulečníková exhibice Jiřího Korna.

Bondy centrum přivítá své zákazníky bohatým třídenním programem, který začíná 23. 11. od 15.30 a končí v 19.00 hod. Odpolednem provází moderátorka rádia Kiss Delta Lucie Vašíková, Dáda Patrasová přivítá dětskou část návštěvníků a zazpívá svým příznivcům, vystoupí také taneční a hudební skupiny z regionu a na závěr populární slovenská skupina PEHA.

Programem 24. 11. budou provázet moderátorka rádia Kiss Delta Lucie Vašíková a celý den se ponese v duchu cesty kolem světa. Vystoupí mimo jiné Beatles Revival Band – Professor a kapela Bůhví.

Při třetím Dnu pro veřejnost pak hosté shlédnou například ukázku brazilského tanečního bojového umění Capoeira nebo vystoupení profesionálního kouzelníka a iluzionisty. Ve všech dnech určených pro veřejnost budou probíhat soutěže pro malé i velké – například soutěž Vyzdob si své Bondy centrum anebo Dámský slalom.