Nové strukturované dluhopisy České spořitelny

Česká spořitelna vydává novou emisi strukturovaných dluhopisů v rámci dluhopisového programu s následujícími parametry:

Česká spořitelna vydává novou emisi strukturovaných dluhopisů v rámci dluhopisového programu s následujícími parametry:

• Emitent: Česká spořitelna, a.s. (A-/A2)
  • Celkový objem: 740 000 000 Kč
  • Jmenovitá hodnota: 2 000 000 Kč
  • Úrokový výnos: Výnos bude závislý na vývoji spotového kurzu EUR/PLN
  • Emisní kurz: 100,00% jmenovité hodnoty dluhopisů
  • Datum emise: 15. března 2007
  • Splatnost: 15. března 2010
  • Administrátor: Česká spořitelna
  • Kotace: Dluhopisy budou obchodovány na oficiálním volném trhu Burzy cenných papírů Praha, a.s.
  • ISIN: CZ0003701278

Dluhopisy nejsou určeny k prodeji drobným investorům na pobočkách České spořitelny.

Základní prospekt dluhopisového programu v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 75 mld. Kč, s dobou trvání programu 10 let a splatností kterékoli emise v rámci programu maximálně 30 let, obsahující společné emisní podmínky všech dluhopisů vydávaných v jeho rámci byl uveřejněn na internetových stránkách České spořitelny

Emisní dodatek dluhopisů, obsahující doplněk dluhopisového programu a další informace ohledně emise sturkturovaných dluhopisů jsou k dispozici na internetových stránkách České spořitelny

Celková jmenovitá hodnota všech nesplacených dluhopisů (včetně podřízených dluhopisů a hypotečních zástavních listů) vydaných Českou spořitelnou v současné době činí téměř 39 mld. Kč.

S případnými dotazy se prosím obracejte na Tiskové centrum Finanční skupiny České spořitelny (FSČS)