Nová pobočka GE Money Bank v Opavě má otevřeno také o víkendech

[Tisková zpráva] Již druhou pobočku otevřela GE Money Bank v Opavě. Nové bezbariérové obchodní místo najdou zákazníci od 29. srpna v hypermarketu Globus v ulici Těšínská 83. Pobočka, která poskytuje všechny bankovní služby s výjimkou hotovostních operací, má otevřeno sedm dní v týdnu, od pondělí do pátku v čase 9 – 19 hodin a o víkendech 10 – 18 hodin.

K hotovostním transakcím slouží depozitní bankomat, který umožňuje jak výběr, tak i vklad hotovosti. Slavnostní představení opavské pobočky proběhne 17. září od 10 hodin. Pro návštěvníky bude připraveno občerstvení a tipovací soutěž o tři fotoaparáty značky Olympus. Pobočka nabízí také všem zájemcům, kteří si zde založí do konce října 2011 účet Genius Active, vedení konta na půl roku bez poplatků.

„Otevřením pobočky GE Money Bank v oblíbeném opavském Globusu dáváme klientům možnost navštívit naše bankéře také v pozdních odpoledních hodinách nebo o víkendech, kdy jsou lidé zvyklí nakupovat,“ říká Lenka Židková, vedoucí nové pobočky GE Money Bank, a dodává: „Klienti, kteří chtějí při svých nákupech ušetřit, si například do konce roku mohou na naší pobočce pořídit zvýhodněnou kreditní kartu MoneyCard Plus nebo MoneyCard Gold. Nejenže jim po dobu tří měsíců budeme vracet 10 % hodnoty každého jejich nákupu zpět na účet, a to až do výše 500 Kč za měsíc, ale získají také vedení kreditní karty na rok zdarma.“

Prostory pobočky GE Money Bank v Opavě jsou provedeny podle interiérového návrhu významné světové designérské společnosti IDEO, která je na trhu jedničkou ve svém oboru. Uspořádání místnosti, materiály, použité barvy i doplňkové služby reagují na potřeby současných zákazníků. Na pobočce klientům ušetří čas i samoobslužná zóna, která jim umožní rychle vyřídit základní bankovní operace.

Prostřednictvím depozitního bankomatu mohou klienti nově otevřené pobočky nejen peníze vybírat, ale mohou je i vkládat. Unikátní vlastností bankomatů GE Money Bank je také odměňování všech uživatelů za jakýkoli výběr hotovosti prostřednictvím slevových kupónů u partnerů banky v programu GEniální výběr. Přes bankomaty GE Money Bank lze rovněž přispívat na projekty UNICEF podporující děti v zemích třetího světa.

V České republice je GE Money Bank třetí největší bankou co do velikosti pobočkové sítě. Klientům je k dispozici 249 obchodních míst a 675 bankomatů. Jejich adresy včetně otevírací doby najdou zájemci na internetových stránkách banky www.gemoney.cz/po­bocky.