Nová pobočka ČSOB v Říčanech

[Tisková zpráva] ČSOB se rozrůstá o další pobočku, která se nachází v Říčanech v novém obchodním centru Lihovar. Pobočka otevírá v pátek 11. listopadu 2011 a bude poskytovat služby všem klientům.

„Naším cílem je, aby se klienti na nové pobočce cítili co nejlépe, a aby jim byly k dispozici veškeré naše služby včetně poradenství. Interiér je pečlivě sladěn s architekturou bývalého lihovaru a pro klienty, kteří přijdou s dětmi, je k dispozici prostor pro hraní,“ uvádí Martin Jarolím, výkonný ředitel pobočkové sítě ČSOB.

Pobočka v Říčanech je další nově otevřenou pobočkou v letošním roce a bude nabízet veškerý komfort a služby, na které jsou klienti ČSOB zvyklí. Samozřejmostí je bankomat, který bude k dispozici 24 hodin denně.

Zaměstnanci v nové pobočce budou poskytovat standardní služby pro soukromou i firemní klientelu. To znamená, že klient si zde bude moci založit účet, vyřídit hypotéku, požádat o úvěr, investovat do podílových fondů a využít dalších služeb ze široké nabídky ČSOB.

Nová pobočka má otevírací dobu nastavenu dle požadavků klientů. V pondělí a ve středu bude otevřeno již od 8 hodin. Tři dny v týdnu bude otevřeno do 17 hodin. Pobočka má také hodinovou polední pauzu.