Nová Holiday karta od Volksbank

Od února přichází Volksbank CZ na trh s novou Holiday kartou (Holiday Card), se kterou navazuje na první úspěšnou variantu z léta loňského roku. Jedná se o platební kartu Maestro chip se zvláštním cenovým tarifem pro výběr hotovosti z bankomatů v zahraničí. Tato karta je poskytována zdarma v rámci cenových programů FIT konto, STYL konto, Program EXCLUSIVE a FREE konto. Její výhodou je především nízký poplatek – pouhých 29 Kč! – za výběr z kteréhokoli bankomatu v zahraničí (i mimo Volksbank). Karta bude vydávána do 30. dubna 2006 s platností 3 roky.

S Holiday kartou, která má nyní zimní design, obnovujeme akci Volksbank – výběr hotovosti kdekoliv na světě za 29 Kč. Prvních tisíc klientů, kteří si spolu s Holiday kartou založí STYL konto, k ní navíc dostane malý dárek v podobě klíčenky s pouzdrem na kartu, kterou mohou využít například při lyžování, informuje Oldřich Kračmer, ředitel marketingu Volksbank CZ.

Hlavními výhodami Holiday karty jsou nulový poplatek za vedení a zvýhodněné poplatky pro výběr hotovosti v zahraničí, kde klienti mohou vybírat z bankomatů za jednotnou cenu 29 Kč. Podmínkou pro vydání Holiday karty zdarma je zřízení jednoho z balíčků služeb – FIT konto, STYL konto, Program EXCLUSIVE nebo FREE konto (pro studenty). U STYL konta, Programu EXCLUSIVE a FREE konta klient dostane zdarma v rámci balíčku i cestovní pojištění.

S Holiday kartou mohou klienti bezpečně platit za vybrané zboží a služby a využívat statisíce bankomatů po celém světě, kde získají hotovost za jednotnou, a to velice příjemnou cenu, říká Oldřich Kračmer a dodává, že především pro lyžaře cestující do Rakouska má karta Maestro tu výhodu, že má v zemi větší podporu a servis než ostatní platební karty včetně embosovaných.

Holiday karta je čipová elektronická mezinárodní karta typu Maestro. Karta je vybavena modernější a bezpečnější čipovou technologií. Jedná se o debetní kartu, jež je plně vázána na stav na běžném účtu klienta, přičemž zúčtování transakcí se provádí průběžně. Holiday karta bude vydávána až do 30. dubna 2006 a bude mít platnost 3 roky.