NEXTRA zvýhodňuje nabídku ADSL služeb pro domácnosti i podnikatele

Službu NEXTRA OFFICE a FUN se zřízením a dvěma měsíci provozu jen za 1 korunu mohou využít domácnosti i podnikatelé. Mimořádná nabídka vysokorychlostního internetu ADSL od společnosti NEXTRA Czech Republic platí od 19. září až do 30. října 2005.

U služby ADSL OFFICE pro podnikatele navíc klient získá digitální telefon s ADSL modemem též za jednu korunu. Služba START 512 na platformě xDSL by Telenor nabízí novým zákazníkům po dobu 3 měsíců navýšení rychlosti na 1Mbps zdarma, říká obchodní ředitel NEXTRA Czech Republic Petr Pacas.

Firemní zákazníci využívající ADSL od společnosti NEXTRA Czech Republic mohou využívat rychlosti přenosu dat od 1M do 4M (1024/256 kbps – 4096/384 kbps). Standardem je antispam pro e-mailovou schránku, přidělení pevné veřejné IP adresy a výběr modemů s ethernetovým připojením vhodným pro začlenění do kancelářské sítě. Všechny tři varianty nabízíme bez omezení objemu přenesených dat, velikost e-mailové schránky je 50 MB a www prostor 100 MB, dodává Petr Pacas. Nextra chce svým klientům nabídnout opravdový broadband za výhodných podmínek. Samozřejmostí je možnost úplného zrušení paušálních plateb Českému Telecomu.

Produktové portfolio NEXTRA OFFICE a koncové ceny (bez DPH):
Produkt Specifikace Měsíční cena
OFFICE 1M 1024/256 kbps, bez omezení rychlosti a limitu dat 1690 ,–
OFFICE 2M 2048/256 kbps, bez omezení rychlosti a limitu dat 2490 ,–
OFFICE 4M 4096/384 kbps, bez omezení rychlosti a limitu dat 3590 ,–

Zajímavá je také nabídka druhého zvýhodněného produktu – NEXTRA FUN. Klienti mohou využívat rychlosti přenosu dat od 1M až po 4M.

Produktové portfolio NEXTRA FUN a koncové ceny (bez DPH):
Produkt Specifikace Měsíční cena
FUN 1M až 1Mbps, bez limitu přenesených dat od 690 ,–
FUN 2M až 2Mbps, bez limitu přenesených dat od 990 ,–
FUN 4M až 4Mbps, bez limitu přenesených dat od 1190 ,–

Vysokorychlostní internet od společnosti NEXTRA Czech Republic je poskytován primárně na platformě xDSL společnosti Telenor Networks, která garantuje vysoký standard služby a je nezávislá na ADSL službách Českého Telecomu. Další informace najdou zákazníci na www.nextra.cz, kde si mohou též ověřit dostupnost vysokorychlostních internetových služeb pro své telefonní číslo.

Lukáš Rampas
Nextra Czech Republic, s.r.o.