Nextra přichází s dalšími novinkami v oblasti xDSL pro firemní klienty

Firmy a podnikatelé požadující služby v oblasti rychlého a kvalitního přístupu k Internetu mají možnost využít nové xDSL produktové řady společnosti NEXTRA Czech Republic. Společnost představuje produkty BUSINESS DYNAMIC, BUSINESS FIXED a BUSINESS LEASEDLINE v cenovém rozmezí od 3 990,- Kč do 9 990,- Kč. Jedná se o služby koncipované pro asymetrický nebo symetrický datový provoz. Služby poskytují svým uživatelům garantovanou kapacitu, volitelnou úroveň SLA (Service Level Agreement), ethernet nebo sériové rozhraní atd.

Produktová řada BUSINESS DYNAMIC, BUSINESS FIXED A BUSINESS LEASEDLINE je poskytována na platformě velkoobchodní nabídky xDSL společnosti Telenor Networks, tedy nezávisle na ADSL platformě Českého Telecomu. Ve všech třech případech je služba poskytována ve variantách 512 kbps, 1024 kbps a 2048 kbps.

Všechny služby jsou svojí kvalitou určeny pro nejnáročnější firemní klientelu a její profesionální potřeby. Samozřejmostí je neomezený objem přenesených dat, garantovaná přenosová kapacita bez jakékoli agregace a standardně garantovaná úroveň SLA. Tyto služby z pohledu ceny odpovídají spíše úrovni SOHO segmentu a jsou tak pro firemní zákazníky skutečně velmi dostupné, říká obchodní ředitel NEXTRA Czech Republic Petr Pacas.

Detaily k jednotlivým službám NEXTRA Czech Republic

BUSINESS DYNAMIC

• Produktová řada určená firmám pro asymetrický přístup k Internetu s garancí kapacity datových přenosů.
  • Využití technologie ADSL společnosti Telenor Networks.
  • Garance kapacity v úrovni downstreamu i upstreamu.

BUSINESS FIXED

• Produktová řada určená firmám pro přístup k Internetu s garancí kapacity datových přenosů (není ovšem vhodná pro VPN a VoIP).
  • Využití technologie SHDSL společnosti Telenor Networks.
  • Plná garance kapacity ethernetové přípojky.

BUSINESS LEASEDLINE

• Produktová řada určená velkým firmám pro datové přenosy s garancí.
  • Využití technologie SHDSL společnosti Telenor Networks.
  • Služba je koncipovaná jako symetrická synchronní pevná linka, která poskytne garantovanou kapacitu (je určena pro VPN a VoIP).
  • Plná garance kapacity – 100% nominální rychlosti sériové linky.

Hlavním záměrem nabídky inovované produktové řady BUSINESS je uspokojení poptávky zejména ze strany firemní klientely výkonnými a efektivními službami na platformě xDSL, dodává Petr Pacas.

Další informace najdou zákazníci na www.nextra.cz, kde si mohou též ověřit dostupnost vysokorychlostních internetových služeb pro své telefonní číslo.