Neplaťte za svůj účet, když nemusíte!

Poštovní spořitelna přichází opět s oblíbenými poplatkovými prázdninami. „Dát klientům prostor vyzkoušet si naše služby zdarma je strategií, která se nám v minulosti vždy velmi osvědčila, bez ohledu na to, že naše politika držet poplatky co nejníže je bezkonkurenční “ vysvětluje tento krok Vlasta Dolanská, ředitelka Poštovní spořitelny.

Poplatkové prázdniny jsou nabízeny na období šesti měsíců. Noví klienti, kteří se pro Poštovní spořitelnu rozhodnou a založí si v období od 25.9. do 31.10.2004 jeden z níže jmenovaných účtů této banky, ušetří v následujícím půl roce na poplatcích příjemné peníze. Od poplatku totiž není oproštěno pouze vedení účtu a zasílání výpisů, ale i velká část provedených transakcí.

Tato nabídka se konkrétně týká následujících produktů PS :

• Postžirové účty – běžné účty pro občany s pestrou nabídkou programů
  • Postkonta – účty určené pro právnické osoby a podnikatele s nově rozšířenou nabídkou programů
  • Eurokonta – účty vedené v měně Euro

Jakýkoliv ze zmíněných účtů si mohou zájemci založit na všech pobočkách Poštovní spořitelny nebo na kterékoliv poště v České republice. Tato široká distribuční síť jim také v budoucnu usnadní ovládání svých financí.

Ing. Daniela Krůtová
komunikace Skupiny ČSOB