Nenechte odjet svoje peníze na dovolenou! Investujte s Volksbank!

Praha, 30. června 2008 - Volksbank připravila na léto pro klienty speciální nabídku efektivního zhodnocení finančních prostředků s názvem „Nenechte odjet svoje peníze na dovolenou!“. Každý klient, který převede nejpozději do 31. srpna 2008 na termínovaný vklad u Volksbank minimálně 500 tisíc Kč a současně stejnou částku investuje do vybraných garantovaných certifikátů, získá na dobu tří měsíců zvýhodněnou úrokovou sazbu 5,5 % p.a. pro úročení termínovaného vkladu.

„Doba prázdnin je dobou letních radovánek a příjemného odpočinku, avšak peníze nemusí zahálet ani v tomto období. Právě proto se Volksbank rozhodla vydat jinou cestou a nabídnout zajímavý spořící nástroj, který zhodnotí našim klientům peníze nejen v době prázdnin, ale i dlouhodobě,“ říká Ladislav Hozman, vedoucí oddělení Treasury Securities & Sales Volksbank CZ, a dodává: „Kromě již zmíněných výhod platí v rámci akční nabídky klient pouze poloviční poplatek za nákup vybraných certifikátů.“

Akce se týká těchto vybraných garantovaných certifikátů:

• Agrar GARANT CZK
  • Alternativní energie GARANT III CZK
  • Elektrická energie GARANT II CZK
  • EURCZK GARANT

Nabídka je časově omezená do 31. srpna 2008.

Více informací naleznete na: http://www.volksbank.cz/…azdniny.html