Nejvyšších výnosů ze spořících účtů můžete dosáhnout u Moravského Peněžního Ústavu

Klienti, kteří si u Moravského Peněžního Ústavu založí termínovaný vkladový účet s výpovědní lhůtou, mohou dle srovnání spořících účtů na serveru Měšec.cz dosáhnout nejvýhodnějších podmínek úročení, a to nejen v konkurenci bank, které tradičně nabízejí o něco nižší vkladové úroky, ale též mezi spořitelními družstvy.

Každý zájemce si může výhodnost nabídky Moravského Peněžního Ústavu ověřit pomocí žebříčku uveřejněném na nezávislém internetovém serveru Měšec.cz: /sporeni/sporici-ucty/zebricky/srov­nani-urokovych-sazeb-ze- sporicich-uctu/

Po zadání dvou parametrů – uvažovaný průměrný zůstatek a požadovaná výpovědní lhůta ve dnech – vyhodnotí žebříček, s kterým spořícím účtem vydělá klient nejvíce. Moravský Peněžní Ústav nabízí vkladový účet s termínovanou výpovědní lhůtou pro vklady od 100.000 korun a úročení až do výše 4,9 %. Při vkladech nad milion korun lze však dosáhnout ještě výhodnějších individuálně sjednaných podmínek. V porovnání s konkurenčními spořícími účty dosahují úroky, které mohou klienti vzhledem k vložené částce a výpovědní lhůtě získat u Moravského Peněžního Ústavu, nejvyšších hodnot.

Moravský Peněžní Ústav – spořitelní družstvo byl založen v roce 1996 ve Zlíně, na českém finančním trhu působí již 11 let. Počet klientů a výše vkladů se stabilně každoročně zvyšuje. V současné době obhospodařuje více než 3000 klientů a přes miliardu depozit. V letošním roce rozšířil svoji působnost do Prahy, kde byla v květnu otevřena nová pobočka na Senovážné náměstí. Zisk Moravského Peněžního Ústavu dosáhl za loňský rok hodnoty 11,63 milionů korun. Dominantní část zisku byla použita na posílení kapitálu Moravského Peněžního Ústavu.