Největší prodejní místo ČSA nabízí po rekonstrukci zákazníkům více pohodlí

Největší vlastní prodejní místo Českých aerolinií (ČSA) v centru Prahy v ulici V Celnici prošlo razantní rekonstrukcí. Díky vyššímu počtu přepážek se výrazně zrychlí odbavení zákazníků ČSA při nákupu letenek; zvýší se také jejich pohodlí.

V přízemí zrekonstruovaných prostor je nově umístěno šest přepážek pro běžné zákazníky, v horním patře pak naleznou 13 pultů držitelé zlatých a stříbrných karet věrnostního programu Českých aerolinií OK Plus, cestovní agentury a firemní klientela.

Interiéry prodejny mají zcela novou tvář. Design místnostní je laděn do korporátních barev ČSA – bílé s červenými a šedými doplňky. Nový moderní vzhled je inspirován létáním – např. stoly a světla jsou ve tvaru křídla. Prostor je celkově velmi vzdušný a je doplněn dynamickou grafikou. Do stejného stylu chtějí ČSA postupně upravit všechna svá vlastní prodejní místa.

Kromě největší prodejny V Celnici provozují ČSA další čtyři vlastní prodejní místa v České republice – v Praze na letišti Ruzyně, v Brně, Karlových Varech a Ostravě. Prostřednictvím sítě vlastních prodejních míst ČSA, internetu a telefonického kontaktního centra prodají ČSA víc než 20 procent letenek. Naprostou většinu prodejů, zhruba 62 procent, zajišťují agentury. Více než 60 procent všech letenek je v současné době prodáváno v elektronické podobě.