Nejlepší obchodníci LBBW Bank se sešli v Jihlavě

[Tisková zpráva] V sobotu 29. 1. 2011 proběhla výroční konference individuálního bankovnictví LBBW Bank v Business hotelu v Jihlavě. Ústředním motivem letošního Sales Power Meetingu byl víceboj – jedna z nejnáročnějších atletických disciplín, a hledání paralel mezi sportem a obchodem.

Na programu setkání bylo mimo jiné zhodnocení výsledků dosažených v roce 2010. Cenu za nejlepší pobočku podle obchodních výsledků získala pobočka Praha – Václavské náměstí, nejlepší pobočkou dle kvality poskytovaných služeb byla vyhlášena Ostrava a ocenění za nejlepšího bankéře dle dosažených výsledků si odnesl David Eim z Prahy – Václavského náměstí a Petr Kolman z Brna za nejlepšího privátního bankéře roku 2010.

Management také představil cíle a plány divize individuálního bankovnictví pro rok 2011. Setkání bylo doplněno mnoha zajímavými prezentacemi a doprovodným programem. Jako speciálního hosta pozvala banka Adolfa Červinku, místopředsedu představenstva a ředitele divize obchodu společnosti GEPARD FINANCE. Ten jako zástupce brokerské společnosti poskytující hypotéky LBBW Bank vystoupil se svou přednáškou a s pracovníky banky diskutoval problematiku hypoték z pohledu hypotečního makléře. Rovněž zdůraznil význam hypoték LBBW Bank v portfoliu své společnosti a poděkoval za kvalitní dosavadní spolupráci.

„Velmi rád jsem přítomné seznámil s pozitivními prodejními výsledky, kterých jsme dosáhli v roce 2010. Dařilo se nám především v prodeji hypoték, rostli jsme rychleji než celý trh. Očekáváme, že také rok 2011 přinese další nárůst hypoték,“ dodal ke konferenci Henrik Pregel, člen představenstva LBBW Bank odpovědný za Individuální bankovnictví.