Nejlepší bonusy řidičů nyní pro celou rodinu

Všem rodinným příslušníkům klientů ČSOB Pojišťovny nabízíme převoditelný bonus RODINKA a to až ve výši 45%. Při sjednání nové pojistné smlouvy povinného ručení u ČSOB Pojišťovny navýšíme „vyježděný zákonný" bonus až na hranici nejvyššího bonusu ve Vaší rodině.

Všichni klienti, kteří mají povinné ručení u ČSOB Pojišťovny nyní mohou svůj „vyježděný“ bonus převést i na další členy rodiny. Tato akce se vztahuje na všechna nová povinná ručení uzavřená u ČSOB Pojišťovny.

Příklad:

V rodině Zatloukalů jsou dvě vozidla. Otec Martin i matka Petra dojíždí do práce osobními auty. Oba mají pojištění u ČSOB Pojišťovny. Dcera Irenka si ušetřila na vlastní automobil. Při uzavření smlouvy jí byl nabídnut bonus 45%, který si za roky řízení bez nehody vyjezdila matka Petra. Otcův bonus byl 30%, proto pojišťovací poradkyně nabídla automaticky nejvyšší možný bonus, na který byl v rodině nárok.

Bonus v rámci akce RODINKA lze převzít pouze mezi vozidly stejné kategorie. Zároveň však platí i pro případ, kdy si stávající pojistník pojišťuje pod svým jménem nebo názvem další vozidlo stejné kategorie.

Shrnutí hlavních výhod bonusu RODINKA:

• bonus převedeme ze stávající pojistné smlouvy povinného ručení sjednané u ČSOB Pojišťovny
  • bonus RODINKA mohou získat: manžel/manželka, registrovaný partner/rka, druh/družka, otec/matka, syn/dcera, bratr/sestra, dědeček/babička, vnuk/vnučka nebo i stejný pojistník pro pojištění druhého a dalších vozidel
  • počet vozidel na něž je uplatněn bonus RODINKA není omezen

Další výhody povinného ručení u ČSOB Pojišťovny:

• zdarma asistenční služby (pomoc při havárii a poruše vozidla – odtah či servis na místě poruchy)
  • zdarma úrazové pojištění řidiče pojištěného vozidla
  • zdarma pojištění osobních věcí řidiče a osádky vozidla
  • exkluzivní limity plnění až 100 milionů Kč,
  • široké spektrum možných připojištění (odcizení vozidla, čelní skla, zavazadla, zapůjčení náhradního vozidla a další).