The Banker: Nejlepší bankou v regionu je Raiffeisen

Uznávaný časopis The Banker vyhlásil skupinu Raiffeisen nejlepší bankou ve střední a východní Evropě. Skupina rovněž získala ocenění pro nejlepší banku ve třech zemích.

Časopis The Banker ze skupiny Financial Times vyhlásil Raiffeisen Zentralbank Österreich AG a její dceřinou Raiffeisen International Bank-Holding AG „Bankou roku ve střední a východní Evropě“. Tuto cenu skupina Raiffeisen získala již popáté. Nabízíme naše služby retailovým i firemním klientům v 17 zemích, což nám umožňuje čelit současným tržním výkyvům a vzejít z nich s ještě silnější pozicí, komentoval ocenění generální ředitel Raiffeisen International Herbert Stepic.

Ocenění od časopisu The Banker přichází ve stejný okamžik jako ocenění pro Raiffeisenbank v České republice, která byla ve středu vyhlášena Bankou roku 2008 v prestižní anketě MasterCard Banka roku.

Kromě ceny pro banku roku ve střední a východní Evropě získala skupina Raiffeisen rovněž ocenění pro nejlepší banky v Bulharsku, Chorvatsku a na Slovensku. Pro Raiffeisenbank Bulgaria je to již třetí ocenění, chorvatská banka získala cenu podruhé a slovenská Tatrabanka již popáté.