Nejdynamičtější bankou v České republice je Raiffeisenbank

Raiffeisenbank a.s. letos v soutěži MasterCard Banka roku získala ocenění pro „Nejdynamičtější banku roku 2006“.

Nejdynamičtější bankou roku v České republice je Raiffeisenbank a.s. Ocenění především zohledňuje celou řadu našich produktových novinek a vylepšení, silný růst v hypotékách i v dalších úvěrových oblastech.

Ocenění Nejdynamičtější banka roku 2006 je zvláštní cena odborné poroty prestižní soutěže MasterCard Banka roku, vyhlašuje ji společnost Ernst&Young. Cenu získává banka, která podle názoru odborné poroty vykázala v průběhu letošního roku nejvýraznější zlepšení ve svých službách a produktech.

Raiffeisenbank v poslední době na český trh uvedla celou řadu novinek. V úvěrové oblasti především zavedla ojedinělé produkty v hypotečním financování, např. hypotéku bez doložení příjmu či hypotéku kombinovanou s investičním životním pojištěním. V oblasti vkladů a investic nově nabízí mj. investice do investičních certifikátů, prémiových vkladů či garantovaných podílových fondů.

Skupina Raiffeisen tento týden rovněž dokončila akvizici eBanky. V soutěži Banka roku přitom uspěla i eBanka, která se stala vítězem kategorie „Nejlepší účet roku“. Rovněž výsledky této prestižní soutěže potvrzují, že chystané budoucí spojení Raiffeisenbank a eBanky bude pro klienty velkým přínosem.