Nechte svůj web vydělávat - úspěšný český affiliate program nyní i na Slovensku

Cestovní agentura INVIA.CZ již více než rok provozuje v České republice velmi úspěšný affiliate (provizní) program na prodej zájezdů, ve kterém si i malé weby vydělají peníze za umístění reklamního kódu na svůj web i za doporučení služeb inzerenta dalšímu. Nyní díky dceřiné společnosti INVIA.SK, významného online prodejce zájezdů ve Slovenské republice, byl tento affiliate program uveden i na slovenský trh na adrese http://partner.INVIA.sk/

Affiliate program INVIA.CZ – již 2500 webmasterů

Českou verzi affiliate programu v současnosti využívá přes 2500 webmasterů, kterým bylo společností INVIA.CZ za poslední 3 měsíce vyplaceno na provizích přes 300 000 Kč. Podobný zájem očekává i cestovní agentura INVIA.SK, samozřejmě s ohledem na velikost slovenského internetového trhu.

Affiliate program INVIA.SK – platba za zájezd i klik

Affiliate program INVIA.SK se od konkurenčních liší především tím, že provize se vyplácí nikoliv pouze za výkon (tj. prodaný zájezd), ale i za klik na reklamní formát. Navíc obsahuje i tzv. multilevel marketing, tedy platbu za nově přivedeného člena.

Odlišnost tohoto provizního systému spočívá i v tom, že možnost nechat začít vydělávat svůj web má skutečně každý webmaster. Vlastnictví živnostenského listu není pro účast v programu podmínkou.

Dárek pro nové i stávající členy – za nově přivedeného člena až 20 000 korun

V rámci uvedení affiliate programu INVIA.CZ na slovenský trh si jeho tvůrci rozhodli dát svým současným, ale i nově příchozím affiliate partnerům dárek. Ten spočívá v navýšení maximální hranici výdělku v affiliate multilevelu z původních 1 000 korun na 20 000 korun za nově přivedeného člena.

První affiliate partneři na Slovensku

Mezi prvními weby zaregistrovanými do provizního programu INVIA.SK byla i známá služba pro slovenské turisty – Recenzie-Hotelov.sk. Její autor Andrej Oravec ke svým zkušenostem s tímto systémem uvedl: „Invia poskytla portálu Recenzie-Hotelov.sk najvýhodnejšiu možnosť získania finacií na chod webu z online reklamy. Okamžitá podpora, ideálne reklamné nástroje a spolahlivé platby urobili z Invie nášho dlhodobého reklamného partnera".

Využijte i Vy potenciál svojí webové stránky a nechte ji vydělávat. Vyzkoušejte si internetový marketing v praxi, a zároveň tak zaplaťte svůj investovaný čas. Do úspěšného affiliate programu INVIA.SK se zapojíte na http://partner.INVIA.sk/