Soutěž MasterCard: Nechte své ratolesti rozsvítit vánoční strom v Disneylandu v Paříži

[Tisková zpráva] Společnost MasterCard připravila pro držitele platebních karet MasterCard vánoční soutěž o jedinečný rodinný zájezd do Disneylandu v Paříži a o další zajímavé ceny.

Osoby, které v období od 10. září 2011 do 31. října 2011 třikrát zaplatí kartou MasterCard, získají automaticky možnost nahrát svou soutěžní fotografii na téma „Dětská radost z dárku: k nezaplacení“ na internetovou stránku www.mastercard.cz. Výherce vybraný porotou získá rodinný výlet do pařížského Disneylandu, kde jeho dcera či syn pomůže Mickeymu a Minnie  rozsvítit vánoční stromek. Ve hře je i mnoho dalších zajímavých cen.

Praha, 12. září 2011 – Držitelé platebních karet MasterCard mají nyní možnost zúčastnit se soutěže o nejlepší fotografii, která bude probíhat od soboty 10. září do pondělí 31. října 2011 na internetové stránce www.mastercard.cz. Osoby, které třikrát zaplatí během uvedeného období kartou MasterCard, budou moci nahrát fotografii, jenž zachycuje dítě radující se z obdrženého dárku. Soutěžící mohou přes svůj profil na sociální síti Facebook vložit do soutěže až 10 fotografií v závislosti na počtu plateb.

Každý týden bude na základě hlasování veřejnosti oceněno pět soutěžících vedlejší cenou. Třicet pět účastníků tak získá smartphone Samsung Galaxy S. Hlasovat mohou uživatelé přihlášení přes svůj facebookový profil od 17. září 2011 do 7. listopadu 2011 na internetové stránce www.mastercard-soutez.cz. O deseti hlavních cenách, mezi které patří také televizory LED Samsung, domácí kina či fotoaparáty Nikon D90, rozhodne odborná porota. První cenou je poukaz na „Priceless Moment“,  zážitek k nezaplacení pro celou rodinu, který zahrnuje návštěvu Disneylandu, rozsvícení vánočního stromku, ubytování pro čtyři osoby na dvě noci i zpáteční letenky.

„V období Vánoc je všude příjemná a láskyplná atmosféra, na kterou se většina z nás těší celý rok. Především ovšem malé děti, jenž svými spokojenými úsměvy rozradostňují každého kolem. Nyní mohou nejen rodiče, ale i prarodiče či sourozenci darovat svému dítěti, pravnoučeti, sestře či bratrovi ojedinělý dárek. Letět s celou rodinou do pařížského Disneylandu a rozsvítit vánoční stromek spolu sMickeym a Minnie je opravdu zážitek „k nezaplacení“, na které jen tak nezapomene. Je to dárek nejen pro potomka, ale pro celou rodinu,“ říká Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

„Dětská radost z dárku: k nezaplacení“ probíhá od 10. září 2011 do 31. října 2011. Všichni účastníci soutěže smí nahrát na internetovou stránku www.mastercard.cz maximálně 10 fotografií, kde je každý snímek podmíněn třemi platbami kartou MasterCard. V hlavním kole vybírá deset výherců odborná porota sestavená ze zástupců společnosti MasterCard, McCann Erickson a partnerů soutěže. V týdenní hře vyhrává pět soutěžících, kteří získají největší počet hlasů ve veřejném hlasovaní.

Více informací na oficiální internetové stránce soutěže www.mastercard-soutez.cz